Egyedi szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztőink közel 10 éves ügyviteli rendszer fejlesztésben szerzett tapasztalata garancia a minőségre. Munkatársaink jártassága a különböző fejlesztési technológiákban szerteágazó, a webfejlesztéstől a professzionális adatbázis kezelésen át, a különböző műszerek, berendezések számítógéppel történő vezérléséig, mindenre kiterjed. Ezáltal lehetőséget nyújtunk arra, hogy ügyfeleink számára minden ügyviteli területet lefedő, komplex megoldás születhessen.

Mi nem csak egy szoftverfejlesztő cég vagyunk!

Cégünk fő profilja az ügyvitelt támogató egyedi rendszerek fejlesztése, de a szoftverfejlesztésen túl akár az eszközök beszerzésében, hálózatépítésben és szerverüzemeltetésben is segítséget nyújtunk, így teljes körű informatikai megoldásokat tudunk szállítani ügyfeleink részére.

Egy ügyviteli rendszer használata versenyelőnyt jelenthet az Ön vállalatának! Pontos adatokat nyújt időben, ezáltal gyorsítja és javítja a döntéshozatalt, emellett mélyrehatóbb kontrollt tesz lehetővé a vezetők számára a napi tevékenységekkel kapcsolatban. Az egyes teendők elvégzéséhez és a kellő adatok összegyűjtéséhez nincs szüksége több különálló program használatára, mert minden egy helyen, egy rendszerben, azonnal elérhető.

Alkalmazásaink fejlesztését a felmerülő igények szerinti korszerű technológiák igénybevételével készítjük. Kompetenciák elég széles körű (pl.: .NET, Java, Sybase PowerBuilder, Delphi, SQL alapú kliens/szerver technológia, MS SQL, Oracle, MySQL, PostgreSQL komponens alapú elosztott rendszerek, ezen felül PHP, ASP.NET, Python web programozási nyelvek ... stb.), így mindig az adott feladatnak megfelelő technológiát tudjuk kiválasztani, ezáltal a legmegfelelőbb megoldást és szolgáltatást tudjuk Önnek szállítani.

Elérhetőségeink

Cím
3000 Hatvan, Ratkó József utca 2.

E-mail

Telefon
+36-70-289-5250