Cégünkről

A T&M IT Solutions Kft. 2010-ben alakult, több külön vállalkozás azonos céljainak megvalósításáért. A már korábban elkezdett közös munka eredménye az a rendszer, és az a szemlélet, amivel eddigi ügyfeleink megelégedését, elismerését kivívtuk.

Cégünk dinamikus működését fiatal, lendületes csapatunk biztosítja, melynek tagjai a koruk ellenére az öreg rókákra jellemző szakmai tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek mind a szoftverfejlesztés, mind az általános informatika területén. Lépést tartunk a folyamatosan változó piaccal, szívesen ismerkedünk új technológiákkal. A piacon az IT megoldások széles spektrumát kínáljuk partnereink részére. A fő célunk az ügyfelek teljes elégedettsége, ezért a legjobb tanácsokat nyújtva, megbízható üzleti partnerek szeretnénk lenni számukra. Célunk a hosszú távú együttműködés és a stabil, kölcsönösen gyümölcsöző üzleti kapcsolat kialakítása.

Feladatunk a legkedvezőbb áron a legjobb megoldások szállítása. Szakértőink több hazai projektben, jellemzően nagyobb cégek alvállalkozójaként vettek részt, ezzel a komoly tapasztalat mellett, nevet is szerezve maguknak a szakmájukban. Vállalkozásunk infrastruktúrája több szálon fut, ezzel segítve a velünk együttműködő cégeket. Nálunk minden problémára megoldást talál, legyen szó vállalatirányítási rendszerről, egyedi szoftverről, eszközbeszerzésről, hálózatépítésről, rendszergazdai feladatokról vagy szervizelésről. Amivel támogatjuk az ügyfeleinket: megbízható szakértelem, testre szabott stratégiák és megoldások az üzleti növekedéshez, és mindezt a gyorsaság és hatékonyság jegyében.

Elérhetőségeink

Cím
3000 Hatvan, Ratkó József utca 2.

E-mail

Telefon
+36-70-289-5250